NAŠE STORITVE

PREVOZNIŠTVO

Izbor strogega prevoznika v prevozu zagotavlja, da bodo imeli samo prevozniki vrhunske kakovosti dostop do tovornega prometa naših kupcev. S številnimi prevozniki se ukvarjamo, da se bomo z ustreznim prevoznikom ujemali z vašimi prevoznimi zahtevami.

TOVOR

Prevoz je specializiran za varen prevoz pisarniške, računalniške in medicinske opreme. Z enega samega prenosnega računalnika na celoten podatkovni center lahko pomagamo načrtovati, pakirati in preseliti svojo opremo kjerkoli v državi.

LOGISTIČNE STORITVE

Transport ponuja številne logistične storitve upravljanja in dobavne verige. Nudimo inovativne rešitve z najboljšimi ljudmi, procesi in tehnologijo za vožnjo neobičajne vrednosti za vaše podjetje.

RAČUNOVODSTVO

Profesionalna, fleksibilna, zanesljiva in varna računovodska storitev v Sloveniji. Davčno svetovanje in izračuni, vodenje knjigovodske in poslovne knjige ter dokumentov.

POSTAVITE NAM VPRAŠANJE

Radi bi vas slišali in nestrpno čakamo, da se pogovorimo z vami glede vašega projekta. Stopite v stik z nami, če imate kakšne poizvedbe in vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili.O NAS

Transport & računovodstvo Vidic Srečko s.p.

Podjetje se ukvarja s prevozi tovora (vozila s ponjavo) na relacijah v srednji Evropi (Slovenija, Francija, Nemčija, Avstrija, Italija, Nizozemska, Belgija, Danska, Češka …). Največja prednost je družinsko vodenje podjetja, kjer so prilagodljivost, zanesljivost in kakovost na prvem mestu.

Spremembe na trgu so vsakodnevne, zato je prilagodljivost podjetja še toliko bolj pomembna.

Več o nas